Kaksikõed Bratuhhinad jõudsid Prantsusmaal karikafinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja ja Polina Bratuhhina.
Natalja ja Polina Bratuhhina. Foto: klubesa.com

Kaksikõed Polina ja Natalja Bratuhhina aitasid nädalavahetusel esiliiga liidri Terville`i Florange Prantsusmaa naiste amatööride võrkpalli karikafinaali. Selles sarjas ei tee kaasa kõrgliiganaiskonnad, vahendab volley.ee.

Polina Bratuhhina volley.ee-le: «Laupäeval mängisime veerandfinaalis Harnes`i, tugevuselt kolmanda divisjoni liidriga. Võitsime kergelt 3:0, taseme vahe oli päris suur. Mängisime Nataljaga kogu mängu.»

Pühapäeval oli poolfinaal Nancy Vandoevre`i naiskonnaga, kes on esiliigas kolmandal kohal. «Mäng oli tasavägine, aga lõpuks võitsime 3:0. Olin kogu aeg platsil, Natalja sekkus aeg-ajalt igas geimis. Meie naiskonna tugevamad küljed on serv ja hea suhe sidemängija ja ründajate vahel. Finaalis oleme vastamisi Vannes`iga (meie liiga neljas), mängime märtsi lõpus. Eesmärk on muidugi karikas ära võita,» sõnas Polina Bratuhhina.

Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley seevastu sai järjekordse kaotuse ega küündi praegu kõrgemale 7. kohast. Pühapäeval kaotasid pealinlased võõrsil Cannes`i klubile 0:3 (-28, -17, -18). Kreek lõi 13-st tõstest punktiks 10 (77%), blokist ja pallingust lisa ei tulnud. Mikko Ovanen tegi 12 (34%), vastaspooolel Dmitri Pašitski 14 punkti.

Toursi meeskonnal on liidrina 46 punkti, Pariisil seitsmendana 29 ja Rennes`il kaheksandana 28 punkti. Kergemaks meie omadel ei lähe, sest 16. veebruaril kohtub Kreegi klubi Arago de Sete (3.) ja Rennes Toursiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles