Pildid: Phelpsi uus silmarõõm näitas kadestamisväärset bikiinivormi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps
Michael Phelps Foto: SCANPIX

Läbi aegade kõige edukam olümpiasportlane, kolmelt olümpialt 18 kuldmedalit võitnud ujuja Michael Phelpsi uus silmarõõm Sarah Herndon andis avameelse intervjuu ning näitas kadestamisväärset bikiinivormi.

Londoni olümpia järel karjääri lõpetanud 27-aastane Phelps ja ettekandjana töötav 22-aastane Herndon kohtusid vahetult enne jõule Cabo San Lucases puhkusel olles, hiljuti käisid nad koos Bahamal, vahendab Daily Mail.

«Michael on väga hea suudleja, talle meeldib kaisutada ja musitada, see on väga armas. Ta on tõeline džentelmen,» rääkis Herndon. «Ühest küljest on ta väga enesekindel, mis paneb teda veel rohkem ihaldama, teisalt on ta hästi armas.»

«Mõistagi on tal ka suurepärane keha, ta on ju sportlane,» lisas Herndon.

Noored armusid Bahamal puhates, aga sellest ei soovinud Herndon väga palju rääkida. «Ma ei hakka rääkima sellest, mis meil magamistoas toimub. Ma küll ööbisin tema toas, aga ma ei hakka ütlema, et ta on hea armastaja või midagi sellist,» teatas Herndon. «Ütlen ainult seda, et Michael on väga südamlik ja siiras inimene ning mul on hea meel, et sain teda lähemalt tundma õppida.»

Siiski toonitas Herndon, et praegu on veel vara teda Phelpsi kallimaks nimetada. «Lõpetasime mõlemad vahetult enne tutvumist eelmise suhte, me alles õpime üksteist tundma,» selgitas Herndon. «Praegu on liiga vara seda suhteks nimetada, kuid me rääkisime sellest, et meil oli koos hea olla. Ehk saab meist paar, aga me ei kiirusta sellega. Michael on tore kutt.»

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles