Video: Eesti korvpallur vedas LeBron Jamesi meeskonna võiduni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Jurtom koos LeBron Jamesiga.
Martin Jurtom koos LeBron Jamesiga. Foto: Spirte tänavakorvpall / facebook

NBA Tähtede mängu nädalavahetusel peeti Houstonis ka LeBron Jamesi ja Kobe Bryanti juhendatavate tulevikutähtede meeskondade vaheline kohtumine, kus lõi edukalt kaasa eestlane Martin Jurtom.

Jamesi meeskond SUDDEN, kuhu kuulus ka Rapla meeskonna mängija Jurtom, sai lisaajal 58:57 jagu Bryanti meeskonnast INTENSE: Jurtom kerkis 11 punktiga SUDDENI resultatiivseimaks.

«Alguses ei saanud kuidagi vedama,»  rääkis Martin Jurtom mängust, «kuid peale kahte AND1 ehk veaga sissevisatud viset läks ka minu mäng käima.Parimaks hetkeks pean LeBroni tunnustust peale lisaajal saadud võitu,» rääkis Jurtom.

Peale mängu sattus sai Jurtom vestelda ka võistkonna abitreeneriks olnud Iisraeli koondise ja Cleveland Cavaliersi mängija Omri Casspiga, kellele eestlased on suvisest EM valikuturniiri mängus lisaajal saadud kaotusest hästi meeles.

Jurtom pääses NBA All-Star nädalavahetusel toimunud võistlusele Sprite 3on3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste eelvoorust ning osutus valituks ka Sprite rahvusvahelisel veebilehel toimunud võistlusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles