Smith sõitis mäesuusatamise MMil välja Eesti kõigi aegade parima koha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Cummings Smith
Warren Cummings Smith Foto: Estonia Alpine Ski Team

Eesti lipu all võistlev mäesuusataja Warren Cummings Smith lõpetas Schladmingis toimuvatel maailmameistrivõistlustel meeste slaalomi 36. kohaga.

Tegemist on Eesti mäesuusatajate kõigi aegade parima kohaga MMil. Senine parim tulemus kuulus Tiiu Nurmbergile, kes lõpetas 2005. aastal Santa Caterinas supersuurslaalomi 38. kohaga.

Maailmameistriks krooniti austerlane Marcel Hirscher, kes oli avalaskumise kiireim ja teisel enam riske ei võtnud, saades kirja teise aja. Sellegipoolest edestas ta kokkuvõttes hõbedameest sakslast Felix Neureutherit 0,42 sekundiga ja pronksi saanud kaasmaalast Mario Matti 0,65 sekundiga.

Smith sai esimesel laskumisel ajaks 1.04,08 ja teisel 1.01,55. Kokkuvõttes kaotas ta Hirscherile 14,60 sekundiga. Teise sõitu pääsenutest ei jõudnud finišisse tervelt 13 sportlast,  esimeses sõidus katkestas 38 sportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles