Pistoriuse kodust leiti läbiotsimise käigus steroide ja jooksjalt võeti dopinguproov

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehisjalgadega jooksja Oscar Pistorius on mõrvas kahtlustatuna kohtu all.
Tehisjalgadega jooksja Oscar Pistorius on mõrvas kahtlustatuna kohtu all. Foto: SCANPIX

Oma elukaaslase Reeva Steenkampi mõrvas süüdistatava paraolümplase Oscar Pistoriuse kodu läbiotsimisel leiti sealt steroide.

Lisaks avastas politsei läbiotsimise käigus majast verise kriketikurika ning leidis jälgi alkoholi tarbimisest, kirjutab The Sun. Ajalehe andmeil on võimalik, et Pistorius tulistas Steenkampi just steroidide kasutamise kõrvalmõjuna tekkinud vihahoos.

Vahi all viibivalt Pistoriuselt võeti ka vereproov, et tuvastada steroidide kasutamist.

Steenkamp tapeti möödunud neljapäeval Pistoriuse kodus, teda oli neli korda tulistatud. Kahtlustatavana on kinni peetud paraolümpiakangelane Pistorius, kes väidab, et pidas Steenkampi sissetungijaks. Kohus jätkub teisipäeval.

Pärast tulistamist helistas Pistorius oma parimale sõbrale Justin Divarisele ning rääkis talle juhtunust. «Minu kallim, ma tapsin oma kallima,» teatas Pistoris oma sõbrale. «Ma küsisin, et mida ta räägib? Seejärel ta kordas ennast ja lisas, et on juhtunud kohutav õnnetus,» rääkis Divaris The Sunday People’ile. Pärast oma parimale sõbrale helistamist võttis Pistorius kõne ka kiirabisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles