Korvpallikoondislase elu võõrsil: umbkeelne treener ja nigel taastusravi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viive-Kai Rebane
Viive-Kai Rebane Foto: www.bubearcats.com

Bulgaaria meistriliigas mängiv Eesti naiste korvpallikoondislane Viive-Kai Rebane täiendas oma Profisportlase blogi.

«Hetkel on meistriliigas paus, sest järgmisel nädalavahetusel selgitatakse välja Bulgaaria karikavõitja. Karika Final Four toimub Russes, kus võõrustajaks on ei keegi muu kui Merike Andersoni (teine Eesti koondise mängija - toim.) koduklubi Dunav 8806,» kirjutab Rebane oma blogis.

«Nagu teistelgi võistkondadel on meilgi hetkel väga palju vigastatud mängijaid, mis muudab treeningud palju raskemaks ja lisab pingeid, kuid loodame siiski järgmine nädalavahetus täisrivistuses olla. Kahjuks ei ole Bulgaaria taastusravi aparaadid nii arenenud kui näiteks Eestis või Ameerikas, mis muudab kõik veelgi keerulisemaks. Eks paistab mis saama hakkab, aga igatahes liiga on väga huvitav ja täis väga tugevatasemelisi mängijaid. Mis minule uus ja huvitav kogemus- treenerid räägivad ainult Bulgaaria keelt, nii et minu peale keegi karjuda ei saa, ja minul pole enamus aega õrna aimugi, mida see treener seal jälle kisab! Aga kui korvpall kõrvale jätta, on elu Bulgaarias päris kirju. Toit on väga hea, autojuhid ülekäiguradu ei tunnista, mehed üle 175 sentimeetri ei küündi ja pühapäeviti elu terves linnas seiskub.»

Vaata, mida Rebane veel kirjutab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles