Hito/Jõhvi sai BC Himki järel teise koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK HITO/Jõhvi U20 meeskond.
KK HITO/Jõhvi U20 meeskond. Foto: Facebook

KK Hito/Jõhvi meeskond lõpetas Euroopa noorte korvpalliliiga põhiturniiri 12 võidu ja 3 kaotusega, mis andis neile 16 meeskonna seas Moskva regiooni BC Himki järel teise koha.

Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu finaalturniirile nelja parema hulka pääsu kindlustanud KK Hito/Jõhvi lõpetas kolmanda etapi Ventspilsis kahe kaotusega, viimati jäädi Helsingi HBA Juniors meeskonnale 55:63 (30:34), kirjutab basket.ee. Roel Burov, Jalmar Joosep Saar ja Mario Kirsimaa viskasid selles kohtumises idavirulaste kasuks võrdselt 10 punkti.

Kokkuvõttes sai põhiturniiril esikoha Moskva regiooni Himki, kes kogus 15st mängust 13 võitu. Võrdselt 12 võitu kogusid KK HITO/Jõhvi ja Riia VEF, kuid 59:56 paremus omavahelises mängus andis põhiturniiril teise koha eestlastele. Neljandana pääses superfinaali BC Ventspils, kes kogus 11 võitu.

Superfinaal peetakse aprillikuus Jõhvis, täpsed kuupäevad selguvad sel nädalal. Poolfinaalides on vastamisi BC Himki – BC Ventspils ja KK Hito/Jõhvi – Riia VEF. Superfinaali nelikust olid eelmisel kevadel samuti superfinaalis Hito/Jõhvi ja BC Himki, kes said vastavalt teise ja neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles