Suusataja põgenes laagrist, et liituda Jehoova tunnistajatega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jehoova tunnistajate kuningriigisaal
Jehoova tunnistajate kuningriigisaal Foto: Margus Ansu

Nepaali mäesuusataja põgenes meeskonna laagrist Prantsusmaa Alpidest, et liituda Jehoova tunnistajatega, vahendab Eurosport.

«17-aastane Uttam Rayamajhi kadus esmaspäeval meeskonna suusabaasist Les Arcs’is, ta ei võtnud üldse raha kaasa, räägib minimaalselt prantsuse keelt ning seljas oli tal vähe riideid,» seisis treener Richard Morley avalduses. «Sellest ajast alates pole teda nähtud ega ka temast midagi kuuldud. Kõik muretsevad tema turvalisuse pärast.»



«Jehoova tunnistajad värbasid ta oma kirikusse, päev pärast esimest jumalateenistust nende seltsis kadus ta meie mägimajakesest tugeva vihmasaju ajal,» jätkas Morley. «Kuigi politsei on teda suurte jõududega otsinud, pole temast jälgegi.»



Morley sõnul oli Rayamajhi viimasel ajal suures stressis, kuna Nepali suusakoondisel oli Nepali olümpiakomiteega rahastamise pärast suur tüli.



Briti ärimees ja endine suusataja Morley lõi Nepali mäesuusa meeskonna 1997. aastal riigi toonase valitseja kuningas Birendra palvel.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles