ESPN: Margus Hundist saab katsete põhiatraktsioon

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (keskel).
Margus Hunt (keskel). Foto: Erakogu

Sel nädalal algavad Indianapolises NFLi draftis osalevate sportlastele kehalised katsed, kus oma oskusi näitab ka Margus Hunt. Mitmed eksperdid eeldavad, et eestlane näitab katsetel taas oma võimsaid kehalisi eeldusi ja temast saab katsete põhiatraktsioon.

Katsetel on kaheks põhiliseks katsumuseks 40 jardi (36,4 meetrit) jooks ja kangi rinnalt surumine (kangi raskuseks on 102 kg). Lisaks tuleb läbida muid harjutusi, kirjutab ESPN.

Kui Hunt ise ei soovinud oma konkreetseid eesmärke sõnastada, siis teda SMUs treeninud Bert Hill teatas, et eestlane on valmis oma võimu näitama. «Ta läbib 40 jardi alla 4,7 sekundi. Ma ütlesin talle, et kui ta kangi surumises jõuab 40 korrani, siis pangu edasi. Taevas on tema piiriks. Tal on kõik vajalik olemas,» teatas Hill.

«Temast saab kehaliste katsete täht. Kõik kuulevad veel temast,» sõnas anonüümseks jääda soovinud pikaaegne NFLi skaut.

NFLi drafti silmas pidades on Hundist räägitud ka kui võimalikust esimese ringi valikust. Samas ei ole ühtegi SMU Ülikooli lõpetanud mängijat pärast 1986. aastat drafti esimeses ringis valitud.

Tänavune NFLi draft toimub 25.-27. aprillini New Yorgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles