Škele ja Abbotti traumad kergitasid hiljuti paranenud Soku mänguminuteid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk (palliga)
Tanel Sokk (palliga) Foto: Peeter Langovits

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond sai Balti liiga vahegrupis kindla võidu, kui võõrsil alistati 77:51 Palanga/Triobet. Tänavu mitmete vigastustega kimpus olevad kalevlased ei saanud ka selle kohtumise eel ja ajal sellest üle.

Kalevlaste poolel jäi tänases kohtumisest kõrvale Armands Škele, kes vigastas eile hommikul toimunud treeningul hüppeliigest. Seetõttu sõitis Leetu kaasa hiljuti jalavigastusest paranenud Tanel Sokk, kes pidi esialgu Leedus toimuvatest kohtumistest kõrvale jääma. «Škele jäi koju, et ta saaks jalavigastuse korralikult välja ravida,» sõnas kalevlaste juhendaja Alar Varrak.

Hiljuti mõnda aega trauma tõttu kohtumisi kõrvalt vaadanud Sokk pidi täna väljakul rassima koguni 28 minutit, kuna matšis Palanagaga sai kerge vigastuse ka Ty Abbott. «Ta sai esimesel poolajal kergelt vigastada, kuid poolajal putitati ta uuesti üles ja ta oli võimeline seejärel platsile naasma. Ei usu, et midagi hullu oleks ja laupäeval saab ta ikka mängida,» arvas Varrak.

Laupäeval läheb Kalev/Cramo võõrsil vastamisi Eesti koondislase Siim-Sander Vene tööandja Prienaiga. «Täna toimis meil kaitse hästi ja võidu järele me ka tulime. Tähtsam mäng seisab ees aga laupäeval,» lisas kalevlaste juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles