Fotod: juba tiitliheitlusest loobunud Lewis Hamilton šokeeris fänne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton Barcelonas.
Lewis Hamilton Barcelonas. Foto: SCANPIX

Eelmistel hooaegadel McLareni vormel-1 tiimi ridades sõitnud ja 2008. aastal maailmameistriks tulnud Lewis Hamilton kihutab alates tänavusest aastast Mercedese masinaga. Esimesed testid Mercedesega on tehtud ja briti sõnul pole tal tänavu tiitliheitlusesse asja, kuid see-eest leidis ta aega, et teha oma paremale käele hiiglaslik tätoveering.

28-aastane Hamilton otsustas Barcelonas peetaval hooajaeelsel testil vaba aega pisut teisiti sisustada ning lasi seejärel oma kätt kaunistada. Samas mattis ta maha enda võimalused heidelda tänavu MM-tiitli eest.

«Praegu kiidetakse meid ja Sebastian Vettel ning Fernando Alonso väidavad, et võime MM-tiitli eest heidelda. Mina siiski sellist võimalust küll ei näe,» teatas Hamilton otsekoheselt. «Loomulikult on see esmärk, kuid tuleb ka meeles pidada, et eelmisel aastal kaotas Mercedes tippudele palju ja see on fakt. Loodetavasti oleme hooaja lõpus kaotust kõvasti tasa teinud, kuid kindlasti ei tee me seda hooaja alguses.»

Vaata fotosid Hamiltoni tätoveeringust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles