Bratuhhinad said hooaja esimese kaotuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terville´ Florange.
Terville´ Florange. Foto: volley.ee

Prantsusmaa võrkpalli esiliigas sai Polina ja Natalja Bratuhhina koduklubi Terville´ Florange esimese kaotuse, jäädes alla St Schamondi (10.) naiskonnale 1:3, kuid jätkab kindla liidrina, vahendab volley.ee.

17 punkti toonud Polina Bratuhhina: «Muidugi leidsime palju vabandusi - et oli 6-tunnine bussisõit ja üks temporündaja ja Natalja jäid haigeks. Aga minu arust olime selle kaotuse täiesti teeninud, sest ei võtnud vastast tõsiselt. Hea et see kaotus tuli just nüüd ja on meile õppetunniks, aidates keskenduda ülejäänud mängudeks.»

Itaalia A2 liigas mängiv Anna Kajalina aitas nädalavahetusel võidule Pavia Riso Scotti naiskonna. Võõrsil peetud kohtumise San Cascianoga (10. kohal) võitis Pavia 3:2 (22, -18, 14, -23, 13).

Kajalina tõi 16 punkti, lüües 49-st tõstest maha 15 palli (31%). Tabelit juhib 48 punktiga Novara naiskond, Pavial on viiendana 34 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles