Rasmus ja Maris Mägi Göteborgi sise-EMile ei sõida

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi.
Rasmus Mägi. Foto: Andres Haabu

Eesti Kergejõustikuliit andis 28. veebruaril Göteborgis algavatele Euroopa sisemeistrivõistlustele üles kaheksa sportlast.

Göteborgis võistlevad Mikk Pahapill ja Kaarel Jõeväli seitsmevõistluses, kaugushüppes Rain Kask, kuulitõukes Raigo Toompuu ning  meeste 60m tõkkejooksus Andres Raja, naistest asuvad võitlustulle kõrgushüppajad Anna Iljuštšenko ja Eleriin Haas ning 60m tõkkejooksus Grit Šadeiko.

Eesti Kergejõustikuliidu saavutusspordi juht Marko Aleksejev ütles, et esialgu koondise nimekirjas olnud Maris Mägi on haigestumise tõttu sunnitud võistlusest loobuma. «Rasmus Mägi jääb võistlusest kõrvale, kuna veebruari teiseks pooleks planeeritud vormitõusu, mis lubanuks võistelda kõrgete kohtade eest, ei õnnestunud seekord saavutada,» lisas Aleksejev.

Euroopa sisemeistrivõistlused toimuvad 1.-3. märtsil Rootsi suuruselt teises sisehallis Göteborgi Scandinavium Arenal. 28. veebruari õhtul toimub näidisalana väljaspool areeni meeste kuulitõuke kvalifikatsioon, kus võistleb ka Raigo Toompuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles