Video: vaata Margus Hundi sooritusi NFLi katsetel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliigasse NFLi pürgiv Margus Hunt on Indianapolises toimuvatel kehalistel katsetel näidanud suurepäraseid tulemusi.

Hundi vastu näitab jätkuvalt huvi üles ka USA meedia, eile andis eestlane intervjuu NFLi kodulehele, mida saab vaadata SIIT. Hunt rääkis, kuidas ta katsetel näidatud tulemustega rahule on jäänud ja muidugi sellest, kuidas ta ala juurde sattus. Videost saab näha ka seda, kuidas Hunt katsetel hakkama saab.

Hunt läbis eile 40 jardi paigaltstardist esimesel katsel 4,65 ja teisel koguni 4,60 sekundiga. Hoota kaugushüppes lendas Hunt 121 tolli ehk 3 meetri ja 7 sentimeetri kaugusele. Üleshüppes, kus hüpatakse otse üles ning tulemusest lahutatakse käe siruulatus, ületas Hunt samuti püstitatud eesmärgi kindlalt - eestlase hüpe küündis 34,5 tolli ehk 87,6 sentimeetri kõrgusele. Päev varem demonstreeris Hunt jõudu rinnalt surumises, saades 102 kg kaaluva kangi sirgetele kätele 38 korda, mis oli kaitsemängijate seas parim saavutus.

NFLi draft algab 25. aprillil, kui toimub esimese ringi valik ja järgmisel päeval teise ning kolmanda ringi valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles