Avalikustati tapetud Reeva Steenkampi viimane tekstisõnum

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja ta kallim Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja ta kallim Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Viimaste uudiste kohaselt ei plaaninud tapetud Reeva Steenkamp 14. veebruaril Oscar Pistoriuse juurde ööseks jääda.

29-aastane Steenkamp tahtis Pistoriust sõbrapäeval külastada ning seejärel parima sõbranna Kimi juurde naasta, ent otsustas viimasel hetkel siiski kergejõustikutähe majja jääda, sest oli juba hilja. Steenkamp elas alates möödunud aasta septembrist Kimi ja tema pere juures.

Steenkamp saatis saatuslikul ööl tekstisõnumi Kimi isale Cecil Myersile: «Kell on juba palju ja olen väsinud, et nii kaugele sõita. Ööbin Oscari juures, homme näeme!»

«Meil oli nii kombeks, et kui Reeva või mu tütred ööseks meile ei tule, siis saatsid nad alati sõnumi,» ütles Myers Lõuna-Aafrika ajalehele City Press. Mehe sõnul oli Pistorius äärmiselt tujukas ja ahistas Steenkampi pidevalt telefonitsi.

«Reeva ütles mulle, et Oscar ahistas teda ja ei andnud piisavalt hingamisruumi, mistõttu pidasin Oscariga maha selleteemalise jutuajamise,» sõnas Myers. «Kui nad suhtlema hakkasid, oli Oscar meeldiv ja viisakas ning tuli alati meile tere ütlema, ent hiljem võttis vaid Reeva oma auto peale ja vältis meiega suhtlemist.»

14. veebruari ööl Steenkamp tapeti ja süüdistatav on Pistorius, kes viibib kohtuistungi jätkumiseni kautsjoni vastu vabaduses. Just Myers ning tema tütar Kim ja poeg David olid need, kelle politsei Steenkampi surnukeha tuvastama kutsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles