Venno igatseb fännide trummipõrinat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (paremal) ja Raimo Pajusalu.
Oliver Venno (paremal) ja Raimo Pajusalu. Foto: rennes35.fr

Võrkpallurite Oliver Venno, Raimo Pajusalu ja Keith Puparti koduklubi Rennes` kodumänge käib vaatamas 1000- kuni 2000-pealine publik, ent oma ametlikku fänniklubi neil pole.

«Enamasti istutakse ja vaadatakse ja plaksutatakse üsna viisakalt, kuigi eks nad oskavad lärmi ka teha. Aga päris sellist trummide ja pasunatega mürglit tegevat fännklubi meil pole, kes ka välismängudel kaasas käiks,» sõnab Venno. «Palju on saalis ka väikeseid koolilapsi, kes suudavad küll päris kõva kisa teha.»

Pärast kodumängu on võrkpallurid kohustatud veel mõneks ajaks saali jääma, et fännid nendega suhelda saaksid ja oma lemmikutelt autogramme küsida saaksid. «Selleks on meil eraldi VIP ruum, kuhu poolehoidjad siis kogunevad. Kusjuures prantslased teavad eestlasi ja Eestit palju paremini, kui mu eelmiste klubide fännid,» sõnab Pajusalu. «Belglaste jaoks oli kogu Baltikum üks suur Venemaa, aga siin tehakse väga hästi, et on Eesti, Läti ja Leedu,» meenutab ta Belgias mängimise kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles