Politsei eest põgenedes hukkunud Briti spordistaar oli narko- ja alkoholijoobes

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmise aasta suvel jäi Londonis metroorongi alla Briti kriketimängija Tom Maynard. Nüüd avaldati, et tema verest leiti nii alkoholi, kokaiini kui ka ecstasyt.

Maynard jäi toona kahtlaseid sõidumanöövreid tehes politseile silma ja asus seejärel korravalvurite eest põgenema. Lõpuks hülgas ta auto ning põgenes metroojaama, kus ta jäi rongi alla, kirjutab Daily Mail.

Politsei eest autoga ära kihutanud endise kriketimängija alkoholisisaldus oli veres neli korda lubatust suurem. 23-aastane Maynard tarvitas alkoholi ning kasutas kokaiini ja ecstasyt mängujärgsel peol. Seejärel otsustas ta aga sõita autoga oma tüdruksõbrale külla.

«Ta kasutas MDMAd, ecstasyt ja lisaks oli ta regulaarne kokaiinitarvitaja,» rääkis dr. Rosa Cordero, kes uuris hukkunud Maynardi juukseproove, et teha kindlaks tema suhted narkootikumidega.

23-aastast Maynardi peeti Suurbritannias tõusvaks kriketitäheks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles