Sten Pentus sai meeskonna insenerilt kiita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Pentus
Sten Pentus Foto: Liis Treimann

Sten Pentus saavutas Renault' Maailmasarja 3,5-liitriliste vormelite teisel etapil Spa Francochampsi ringrajal 11. ja 18. koha ning tõusis sõitjate arvestuses 9. kohale.

Esimesele võistlussõitu 19. stardiruudult alustanud Pentus lõpetas võistluse 18. kohal, vahendab sponest.ee. Pühapäevasele võistlusele startis Pentus 20. realt ning tõusis sõidu käigus üheksa koha võrra. Võistluse käigus parandas ta kõige rohkem oma positsiooni ning teenis selle eest ühe lisapunkti.
Forteci insener Stuart Kingi hinnangul tegi Pentus korraliku võistluse.


«Kui võtta arvesse tema viletsat stardipositsiooni ja seda, et enne seda nädalavahetust puudus tal Spa ringraja kogemus täielikult, tegi ta väga konkurentsivõimelise ja korraliku sõidu. See oli tõesti muljetavaldav. Meil on vaja pisut aega, et Steni SuperPole'i vormi viia, ning seejärel võiksime veel paremaid tulemusi oodata.»

Steni Pentus teisest võistlussõidust: «Enne seda nädalavahetust ei osanud ma midagi oodata, sest olin selle raja keerukuse kohta palju kuulnud. Jutud vastavad tõele, kuid mulle meeldis selle raja tundmaõppimine ning sõit oli keeruline, kuid nauditav. Mul on nädalavahetusel tehtud edusammude ja õpitu üle hea meel.»

Pärast kahe etapi toimumist on Pentus oma kontole kogunud tublid 14 punkti ning see on tõstnud ta pilootide arvestuses 9. kohale.


Järgmine sõit toimub Monacos, kus Pentusel tuleb taas kord väga lühikese ajaga enda jaoks täiesti uus rada selgeks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles