Perekond: Reeva Steenkamp ei olnud rase

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Pea kaks nädalat on möödnud Reeva Steenkampi surmast ning selle aja jooksul on meedias ringlenud palju erinevaid kuulujutte. Üks nendest väitis, et maailma kuulsaima paraolümpialase Oscar Pistoriuse poolt tapetud Steenkamp oli rase, kuid hukkunu perekond lükkas need väited tagasi.

«Kui ta oleks rase olnud, siis oleks see ka lahkamisel selgunud. Midagi sellist aga ei leitud,» selgitas Mike Steenkamp Eurospordile. Ta lisas, et kui midagi sellist oleks olnud, siis oleks esimesena rasedusest teada saanud Reeva ema June.

Esimesena kirjutas Reeva Steenkampi rasedusest USA ajaleht National Enquirer, kuid peagi oli uudis levinud juba üle maailma. Ajaleht väitis, et Pistorius ja Steenkamp olid tülitsenud, sest sportlane kartis, et tema elukaaslane petab teda. Hiljem olevat Steenkamp avaldanud, et kannab ka teise mehe last ning see ajas Pistoriuse endast välja ning viis viimase tapatööni.

Pistoriuse enda väitel pidas ta Steenkampi murdvargaks ning tapatöö oli traagiline õnnetus. Kohus lasi Pistoriuse kautsjoni vastu vabadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles