Kas kullavõitja Northug läks rajale vaid kauni lauljatari südame võitmiseks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tone Damli Aaberge.
Tone Damli Aaberge. Foto: facebook.com

Val di Fiemmes toimuval suusaalade MMil täna meeste 15 km vabatehnikasõidus kuldmedali võitnud Petter Northugil oli lisaks esikohale silme ees veel üks eesmärk.

Nimelt küsiti norralaselt võistluse eelsel pressikonverentsil, kas talle meeldib äsja elukaaslasest lahku läinud lauljatar Tone Damli Aaberge. «Nojah, otsustasingi rajale minna alles siis, kui kuulsin, et Tone on jälle vaba,» lausus võistlemisotsust pikalt edasi lükanud Northug naerulsui vastuseks ja lahkus ajakirjanike üleüldise naeru saatel pressikonverentsilt.

Damli Aaberge lõpetas äsja kihluse ja kolm aastat kestnud suhte näitleja, lavastaja ja kirjaniku Aksel Henniega ning vallutas selle uudisega hoobilt Norra seltskonnaajakirjanduse esiküljed, pälvides Norra ihaldatuima vaba kaunitari tiitli. Northug läks 2011. aastal lahku pikaajalisest elukaaslasest Rachel Nordtømmest ning seejärel on seltskonnaajakirjandus teda paari pannud modelli ja endise pornostaari Aylar Lie’ga, kuid viimaste andmete kohaselt on ka ssusatäht taas vaba mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles