Priit Rätsep võitis juunioride EM-sarja avaetapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossimehed valmistuvad stardiks.
Krossimehed valmistuvad stardiks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Krossisõitja Priit Rätsep sai Poolas, Olsztynis toimunud juunioride MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste avaetapil esimese koha.

Rätsep, kelle vend Kristjan tuli mullu samas klassis Euroopa meistriks, oli Poolas heas hoos juba ajasõidus, kui ta näitas teist aega, vahendab motorsport.ee.

Esimene sõit algas Rätsepa jaoks hästi. Stardikurvis oli ta kaheksas, kuid juba paari esimese kurviga suutis tõusta neljandaks. Sõidu lõpetas noormees teisena. Teise sõidu algus oli samamoodi väga hea, pärast stardikurvi oli ta kolmas. Terve sõidu sõitis Rätsep teisena, kuid viimane ring tegi eessõitja vea ja sellega suutis eestlane esimeseks tõusta ja nii ka sõit lõpetati.

Rätsep asus ka meistrivõistluseid juhtima (47 punkti). Talle järgnevad sloveenlane Peter Tadic (41 p) ja belglane Jens Getteman (38 p).

65stes tegid head sõitud vennad Talvikud. Esimeses sõidus lõpetasid Hendrik ja Tamur Talvik vastavalt 8. ja 9. kohal. Teises sõidus oli Hendrik Talvik kümnes, kuid Tamur Talvik katkestas.

Mõlemas sõidus võidutses bulgaarlane Ivan Petrov ukrainlase Valeri Dotsenko ja hollandlase Bas Vaesseni ees. Hendrik Talviku oli kokku 8. ja Tamur Talvik 16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles