Dennis Rodman pidutses Põhja-Korea diktaatoriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-Un ja Dennis Rodman.
Kim Jong-Un ja Dennis Rodman. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA värvikas ekstäht Dennis Rodman jätkas teisipäeval «korvpallidiplomaatiat» Põhja-Koreas, kui käis kommunistliku maa uue juhi Kim Jong-Uniga korvpalli vaatamas ja pidutsemas, vahendab basket.ee.

«Kuigi meie riikide suhted on kahetsusväärsed, siis mina isiklikult olen Kim Jongi ja Korea Demokraatliku Rahvavabariigi elanike sõber,» ütles Rodman Hiina väljaandele Xinhua.

30-aastane Kim ei jäänud NBA viiekordsele meistrile heade sõnade eest võlgu ja kostitas ameeriklast ning tema kaaskonda pärast korvpallimängu ühise piduõhtusöögiga.

«Nii, Kim Jong jootis just HBO-telekanali meeskonna täis. Päris tõsiselt, nii juhtus,» postitas Rodmani visiidist dokumentaalfilmi tegeva HBO esindaja Jason Mojica oma Twitteri lehele.

51-aastane Rodman saabus teisipäeval koos kolme Harlem Globetrottersi mängumehega Põhja-Koreasse, et  HBO-telekanali eestvedamisel teha reisist dokumentaalfilm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles