Tehva Purist ja Litmanenist: ootame, mine sa tea

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju president Kuno Tehva.
Nõmme Kalju president Kuno Tehva. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju jalgpalliklubi president Kuno Tehva rääkis, et klubiga seostatud Sander Puri ja Jari Litmaneni osas midagi selget veel ei ole ning hetkel lihtsalt oodatakse.

«Meil on selline kokkulepe olemas, et kui ta ei saa kuskile, siis Kaljus on tal koht olemas,» kommenteeris Tehva Puri liitumise tõenäosust Soccernet.ee’le.

Nädala keskel Soome meedias tõstatud Jari Litmaneni teemat seletas Tehva järgnevalt: «No eks ta kerkibki igal pool üles siin kogu aeg. Oleme öelnud Jarile, et Kalju on huvitatud temast ja kui ta mingi aeg otsustab, et tahab Eestis mängida ja Kalju oleks tema jaoks sobiv koht, siis loomulikult oleme valmis ta vastu võtma kahe käega,» lisas Tehva Litmaneni kohta.

«Ta üldiselt otsustab alati viimasel minutil, et ma ei saa praegu isegi spekuleerida, et kas Soome või Eesti või äkki ta üldse lõpetab. Neid variante on tema puhul mitmeid, ma arvan,» jättis Tehva otsad lahtiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles