Kümmel teatesõidust: sõit ei kannata kriitikat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel
Peeter Kümmel Foto: NordicFocus

Val di Fiemmes toimuval suusatamise MMil ebaõnnestus Eesti koondise võistlus 4x10 km teatesõidus, kus saadi 15. koht. Eestlaste esimest vahetust sõitis Peeter Kümmel, kes sai esimeses vahetuses kirja 16. tulemuse.

Suurema osa võistlusest pidi Eesti tiim sõitma üksi ja viimases vahetuses õnnestus Rehemaal mööduda Poolast ja tuua Eesti 15. positsioonil finišisse.

«Sõit ei kannata kriitikat. Treeningutel ei saa aru, et midagi oleks, kuid võistlustel ei ole üldse seisundit. Hetkega läheb raskeks ja lihas ei toimi,» rääkis Kümmel tänase sõidu järel ETV-le. «Üldiselt tuleb tõdeda, et viimane kuu sai millegagi ahneks mindud ja keha pole ära taastunud.»

«Väga raske. Väga palav ja kevadine võistlus. Väga kurnav sõit ja üksinda sellistes oludes seda raskem ennast sundida, kui ei ole vahetut konkurentdi kõrval,» lisas teist vahetust sõitnud Karel Tammjärv.

«Võtsime peakonkurendid ära ning iga koht ettepoole oleks eeldanud, et kõik teevad väga hea sõidu,» märkis Rehemaa, kes sai vahetuse Eeri Vahtra käest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles