Haigusest paranenud Kärp asub MMil starti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp
Algo Kärp Foto: Nordic Focus

Suusatamise MMi eel ja tiitlivõistluse alguse ajal kodus palaviku küüsis olnud Algo Kärp on praeguseks saanud terveks ja jõudnud Val di Fiemmesse ja on valmis pühapäeval 50 km klassikamaratonis starti asuma.

«Ta jõudis täna siia ja on valmis starti asuma,» sõnas Eesti suusakoondise spordidirektor Raul Olle ning lisas, et praeguse seisuga asuvad pühapäeval eestlastest stardijoonele veel Aivar Rehemaa, Karel Tammjärv ja Raido Ränkel. «Tänase päevas seisuga on osalejate nimekiri selline. Homme tuleb mehed võistluseks üles anda ja siis on asi lõplik.»

Eesti suusatajate seniseks parimaks kohaks on Val di Fiemmes seitsmes koht, mille Rehemaa saavutas 15 km vabatehnikasõidus. «Maraton toimub väga soojades ilmastikuoludes ja seega on midagi raske ennustada. Kolm kordi saab suuski vaheta ja seega sõltub palju ka määrimisest. Paar meest võiks siiski 30 parema sekka pääseda,» seadis Olle sihte.

Tänasel 4x10 km teatesõidus sai Eesti meeskond 15. koha, samas enne võistlust loodeti veidike paremat resultaati. «Eks koha poolest oleks kindlasti paremat kohta oodanud. Samas vahetult meie ees lõpetanud meeskond edestas meid kahe minutiga ja sellises seisus on raske rohkemat loota. Tänase päeva seisuga peame olema sellega rahul,» lisas Olle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles