Ojamaa liitus kolmeks aastaks Nõmme Kaljuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Ojamaa
Hindrek Ojamaa Foto: Nõmme Kalju

Mitmeid noori talente meeskonda toonud Nõmme Kalju jalgpalliklubi sõlmis täna kolmeaastase lepingu suure tulevikulootuse Hindrek Ojamaaga, kes on Šotimaal mängiva Eesti koondislase Henrik Ojamaa noorem vend.

«Nõmme Kalju on mulle tegelikult kõige loogilisem valik, sest olen terve oma elu Nõmmel elanud. Kalju puhul meeldib mulle nende mängustiil, mis on segu tehnilistest, teravatest mängijatest, nagu (Damiano) Quintieri ja (Jüri) Jevdokimov, ning kogenud ja hästi mängu lugevatest mängijatest, nagu (Alo) Bärengrub ja (Tarmo) Neemelo,» sõnas Ojamaa peale lepingu sõlmimist Nõmme Kalju kodulehele.

Hindrek Ojamaa on endine  U15, U16, U17 ja praegune U18 Eesti noortekoondislane, kes mängis mullu Levadia duubelmeeskonnas. 17-aastasel kaitsjal on juba kirjas ka kaks mängu Eesti meistrivõistlustel, kui ta sekkus mõlemal korral väljakule vahetusest, lisaks on tal kirjas ka üks värav.

Ojamaa vastu on olnud tõsine huvi nii Inglismaa kõrg- kui ka esiliigast, samuti Itaaliast, Poolast ning Šotimaalt, kus Ojamaa vanema venna Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell on samuti huvi üles näidanud. Eelmisel aastal käis ta testimisel Inglismaa kõrgliigaklubis Stoke City ja Taani tippklubis Brondby, kus temaga jäädi väga rahule.

Kuni suveni treenib Hindrek Ojamaa Zaur Tšilingarašvili käe all Kalju duubelmeeskonnas, pärast mida liitub ta Kalju esindusmeeskonna treeningutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles