Kalev/Cramol ülitähtsaks kohtumiseks kõik mehed rivis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängumees Gert Dorbek (palliga).
Kalev/Cramo mängumees Gert Dorbek (palliga). Foto: Liis Treimann

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonnal seisab homme ees ülimalt tähtis kohtumine, kui Ühisliigas minnakse koduplatsil vastamisi ukrainlaste Mariupoli Azovmašiga.

Kalev hoiab praegu A-alagrupi tabelis kolme võidu ja 12 kaotusega üheksandat positsiooni, Azovmaš on kahe võidu ja 13 kaotusega kümnes ehk viimane. Tähtsa matši eel on kalevlastel kõik mehed valmis väljakule jooksma.

«Gert Dorbek on tagasi. (Ty) Abbott on väike küsimärk, kuid täna tegi ta täispika trenni kaasa. Armands Škele on ka traumast paranenud, kuid tal oli nüüd enesetunne natuke kehva. Arvan, et kõik mehed siiski mängivad,» rääkis kalevlaste juhendaja Alar Varrak.

Sel hooajal on meeskonnad ühe korra kohtunud ja siis teenisid ukrainlased koduplatsil 76:71 võidu. «Oleme saanud selleks kohtumises nädala rahulikult valmistuda. Võrreldes eelmise kohtumisega on neil tagasi NBA kogemusega tagamängijad Manny Harris ja Ronald Murray, kes jäid esimesest kohtumisest vigastuste tõttu kõrvale. Nende tagasituleku järel on nad ka Ukraina liigas tunduvalt paremini mängima hakanud,» täpsustas Varrak.

Homme loodavad kalevlased ka koduseinte tugevale toele. «Loodetavasti tuleb rahvas saali. Tegemist on meie jaoks väga tähtsa kohtumisega. Tegime seetõttu õpilastele ka 2 eurose piletihinna,» avaldas Varrak lootust, et täna saab meeskond nautida korralikku koduseinte toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles