ManU võtmemängija jääb kohtumisest Realiga kõrvale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Jones (vasakul) heitlemas Mesut Öziliga.
Phil Jones (vasakul) heitlemas Mesut Öziliga. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas lähevad homme kaheksandikfinaali korduskohtumises vastamisi Manchester United ja Madridi Real. Põnevuskohtumise eel tabas Unitedit tagasilöök, kui selgus, et poolkaitsja Phil Jones jääb kohtumisest kõrvale.

Jones tegi avamatšis Reali vastu väga hea esituse, kuid ta sai hiljuti FA Cupi kohtumises Readingi vastu vigastada. ManU tänasest mängueelsest treeningust jäi Jones kõrvale ning homme ei ole ta valmis väljakule jooksma.

Esimeses kohtumises pidi Jones takistama vastaste tähtmängijat Cristiano Ronaldot ja sai sellega seejuures väga hästi hakkama, kirjutab Eurosport.

Samal ajal on häid uudiseid Reali poolehoidjatele, kuna meeskonna kapten Iker Casillas kaasati pärast jaanuaris käe vigastamist esmakordselt meeskonna koosseisu. Reali peatreener Jose Mourinho kaasas Casillase nende 24 mehe sekka, kes sõitsid Manchesteri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles