Barton Bieberist: paneksin enne oma pea vetsupotti, kui oleksin tema fänn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joey Barton
Joey Barton Foto: SCANPIX

Kõmulise jalgpalluri Joey Bartoni hiljutise pahameele osaks sai poplaulja Justin Bieber, keda Barton nimetas tulevaseks narkosõltlaseks.

Esmalt kiitles Barton enda Twitteri kontol, et tal on peagi kaks miljonit jälgijat, ent siis avastas ta, et Bieberil on üle 35 miljoni jälgija ning seejärel otsustas ta lauljat krõbedamate sõnadega kostitada.

«Sain just teada, et väiksel värdjal Justin Bieberil on 35 miljonit jälgijat, mida kuradit? Paneb minu kaks miljonit paika,» kirjutas Barton.

Õige pea lisas ta: «35 miljonit?!? Mida kuradi kuradit? Ta näeb välja nagu paljaks kitkutud väike lind kõrvarõngastega. Maailm on küll untsus, kui tema on lahe tüüp.»

Seejärel teatas Barton, et ei tea midagi halvemat kui Bieberi fännamine ning avaldas, et usub, et tulevikus saab Bieberist narkosõltlane. «Paneksin enne iga päev oma pea vetsupotti ja laseksin vett peale, kui oleksin Belieber (Bieberi fännide nimetus – toim). On vaid aja küsimus, millal temast saab heroiinisõltlane.»

Hiljem avaldas Barton, et sattus oma kommentaaride tõttu Bieberi fännide pahameelerahe alla. «Nii kui ma mainisin seda Bieberit, hakkasid need mutandid, kes teda jumaldavad, mind ahistama. Käige põrgusse. Mind ei huvita!» kirjutas Barton, ning lisas: «Kui sa oled vanem kui 14-aastane, meessoost ning kuulad Justin Bieberit, oled sa, kallis sõber, libedal teel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles