Madridi Reali legend Roberto Carlos: Barcelona on endiselt parim klubi Euroopas

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raphael Varane (paremal) tähistab Barcelona vastu löödud väravat.
Raphael Varane (paremal) tähistab Barcelona vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Brasiilia koondise legend Roberto Carlos usub, et mõõnas siplevat FC Barcelonat on veel vara maha kanda.

«Barcelona on endiselt parim klubi Euroopas. Kuigi nende peatreener on praegu eemal, on tiim endiselt väga tugev. Neid ei saa maha kanda pärast kolme kaotust,» sõnas Carlos. «Ma usun, et nad suudavad ka Meistrite liigas AC Milani alistada ja edasi pääseda. Barcelona probleemiks võib olla ainult see, et nad on kaua aega koos mänginud ja vaimselt teineteisest ehk väsinud. Sellest hoolimata on nad endiselt tugev jõud Euroopa jalgpallis ja loodan, et nad tulevad august välja.»

Täna aset leidva Manchester Unitedi ja Madridi Reali vastasseisust rääkides ei osanud brasiillane favoriiti välja tuua.

«Madridi moraal on pärast häid esitusi kõrge ja kuigi võõrsil mängida on palju raskem, usun, et nad suudavad edasi pääseda,» märkis Carlos. «Siiski saab neil raskem olema kui Barcelona vastu. United on väga organiseeritud meeskond, kes suudab keskenduda kõik 90 minutit. Nad võivad olla väga ohtlikud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles