Vanameister Andrei Luzgin oli GP-etapil lähedal üllatusvõidule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Luzgin
Andrei Luzgin Foto: Toomas Huik

Eelmisel nädalavahetusel toimus Saaremaal täiskasvanute GP-etapp, mille võitsid meestest Markus Kerner ja naistest Julia Matojan, vahendab tennis.ee.

Kerner õigustas esimest asetust, kui alistas poolfinaalis üllataja Marek Turu 6:3, 6:4 ja finaalis vanameister Andrei Luzgini 6:4, 6:4. Luzgin, kes treeneritöö tõttu harva turniiridel mängib ja seetõttu asetust ei omanud, lülitas juba avaringis välja kolmandana asetatud Kert Kilumetsa 6:4, 6:4 ja poolfinaalis teise asetusega Taavi Annuse 6:4, 6:2.

Naiste turniiril aga kumbki kahest kõrgema asetusega mängijast finaali ei jõudnud. Julia Matojan lülitas poolfinaalis raske võiduga 3:6, 7:6, 6:4 välja esimesena asetatud Erika Hendseli ning finaalis alistas Valeria Gorlatši 6:4, 6:1. Gorlatš oli veerandfinaalis võitnud teisena asetatud Birgit Burki 7:5, 6:2 ja poolfinaalis Annemai Mutsot 6:3, 6:3.

Meeste paarismängus tulid võitjateks Christian Anderson ja Jakov Tširkin, kes mängisid finaalis üle Oskar Saarne ja Kristjan Tamme 6:3, 7:5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles