Teise operatsiooni edasi lükanud Aljand: ma ei tahtnud ratastooli jääda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Aljand.
Triin Aljand. Foto: Liis Treimann / Postimees

Esmaspäeval jalaoperatsioonil käinud ujuja Triin Aljand keskendub lähiajal taastumisele ega muretse, kas saab suvel võistelda.

Kahel aastal järjest Eesti parimaks naissportlaseks valitud Aljand vigastas parema jala pöida eelmisel nädalal Rakveres. «Käisime lastele näidisujumist tegemas, hüppasin üle ääre basseini ja käsi libises natuke ning jalg sai vastu basseini põhja väikese hoobi,» kirjeldas Aljand. «Olin kahevahel, kas minna esmaspäeval pilti tegema, aga igaks juhuks käisin ära ning oli näha, et luu oli täiesti katki.»

Aljandil diagnoositi parema jala viienda metatarsaalmurd ning teda opereeriti juba esmaspäeval. «Arst ütles, et kolm nädalat peaks rahu andma ja siis vaatame edasi,» sõnas 27-aastane ujuja.

Algselt pidi Aljand neljapäeval minema vasaku jala kannalõikusele, kuid see lükkus edasi. «Ma ei tahtnud ratastooli jääda,» tunnistas ta.

Mis saab suvisest hooajast, ei osanud Aljand veel öelda. «Praegu on võimalik aeg maha võtta ja probleeme ravida,» lausus ta. «Ma ei ole suve peale veel üldse mõelnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles