Reali kaitsja: Nani punane kaart oli ootamatu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali treener Jose Mourinho patsutab platsilt minema saadetud Nani õlale
Madridi Reali treener Jose Mourinho patsutab platsilt minema saadetud Nani õlale Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas alistas Madridi Real 2:1 Manchester Unitedi ja mängu pöördepunktiks kujunes Unitedi poolkaitsja Nanile antud punane kaart, millele järgnesid Reali kaks kiiret väravat.

Meedias on mängujärgselt kaheldud punase kaardi õigsuses ja paljud on leidnud, et tegu oli liiga karmi otsusega. Kohtuniku otsus oli ootamatu ka Madridi Reali kaitsjale Raphaël Varane jaoks.

«Ma ei oodanud selles olukorras punast kaarti, kuid see on mängu osa. Ma ei taha anda hinnangut kohtuniku tööle,» selgitas ta.

Hispaania gigantide poolkaitsa Xabi Alonso märkis, et tegu oli kohtuniku jaoks raske otsusega, kuid oli rahul oma meeskonna esitusega. «Mängisime mängu parimad minutid vahetult pärast punast kaarti,» rääkis ta Sky Sportsile. «15-20 minutit mängisime väga hästi. Me lõime kaks väravat, kuid pärast seda peab tunnustama Unitedit, kes surusud meid kõvasti ja me pidime pingutama, et mitte lasta neil veel ühte väravat lüüa.»

Luka Modric väitis pärast kohtumist, et tema Nani punase kaardi olukorda ei näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles