Briti riistvõimleja: selle alaga tegelevad ainult tõelised mehed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis Smith
Louis Smith Foto: SCANPIX

Mullu Londoni olümpiamängudel toenghooglemises hõbeda ning meeskondlikul võistlusel pronksi võitnud Briti riistvõimleja Louis Smith rääkis intervjuus ajakirjale Men’s Health, kui kõvasti riistvõimlejad trenni teevad ning kui raske ala see on.

«Miski pole selline, nagu riistvõimlejate trenn. Kui näed kedagi saltot tegemas, mõtled, et saaksid ka sellega hakkama, aga kui püsti tõused, saad aru, kui palju sa kaalud,» rääkis 23-aastane Smith, et vaid tõelised mehed saavad selle alaga hakkama. «Kui panna kulturist meie trenni tegema, siis ta ilmselt sureks ära.»

«Riistvõimlemine teeb sind tugevaks ja annab painduvust. Ainus, mida meie trennist ei saa, on võhm,» jätkas ta. «Selleks ostsin endale veloergomeetri. Mõni kord ärkan pärast rasket trennipäeva ja tunnen, et ma ei suuda liigutada, kuid mulle meeldib see tunne, sa lihtsalt pead ärkama ja uuesti trenni minema. Järgmisel päeval on enesetunne veel kehvem, aga sa lähed ikka trenni tagasi. Umbes poolteist nädalat hiljem harjub keha raskete trennidega jälle ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles