Uskumatu jõhkrus: jalgpallitäht tükeldas oma armukese ja söötis ta koertele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruno Fernandes de Souza
Bruno Fernandes de Souza Foto: SCANPIX

Brasiilia tippjalgpallur Bruno Fernandes de Souza (jalgpalluri nimega Bruno) tunnistas, et tema endine armuke Eliza Samudio tapeti, tükeldati ja söödeti seejärel koertele.

28-aastane endine Corinthiansi ja Flamengo mängumees lasi väidetavalt oma armukese tappa, kuna viimane lubas hakata nõudma nende ühise lapse eest alimente.

Bruno vahistati juba 2010. aastal pärast Samudio kadumist, kuid seni on ta väitnud, et naine sõitis välismaale, kuid nüüd on ta tunnistanud enda osalust mõrvas. Brunot seostati enne juhtunut AC Milaniga ning kõigi eelduste kohaselt pidi temast saama mees, kes kaitseb 2014. aastal Brasiilias toimuval MMil võõrustajate väravat.

Lisaks jalgpallurile aitasid Samudio kadumisele kaasa veel kaheksa kaasosalist, kelle seas olid Bruno abikaasa Dayane, veel üks endine armuke ja endine politseinik Marcos Santos.

Seniste süüdistuste kohaselt piinas Santos naist ja seejärel tappis ta Samudio. Samal ajal vaatas Bruno kõike pealt ja aitas hiljem naise ära tükledada ja söötis seejärel oma armukese koertele. Osa naise jäänustest valati betooni.

Enne kadunuks jäämist käis Samudio politseis ja väitis, et jalgpallur ja tema kaasosalised olid teda sundinud sööma illegaalseid aborditablette. Lisaks olevat Bruno asetanud tulirelva naise pea peale ja sõnanud talle: «Sa ei tea, kes ma olen ja milleks ma olen võimeline – ma olen favelast (slummist).»

Samudio ja Bruno laps Bruninho sündis 2010. aasta veebruaris, kuid jalgpallur ei tunnistanud last omaks. Prokuröri sõnul lasi Bruno oma armukese tappa, kuna viimane ähvardas anda asja kohtusse ja nõuda alimente.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles