Lauatennise meistriteks tulid Smirnov ja Tšistjakova

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis.
Lauatennis. Foto: SCANPIX

Lauatennise Eesti meistrivõistlustel võitsid üksikmängu turniiri Aleksandr Smirnov ja Tatjana Tšistjakova. Smirnov tuli Eesti meistriks kaheksandat ja Tšistjakova kümnendat korda.

Viimase 13 aasta jooksul on meeste üksikmängus Eesti meistritiitleid jagunud vaid kahele mehele - nemad olid täna ka finaalis vastamisi. Kaheksandat korda meistriks tulnud 27-aastane Aleksandr Smirnov alistas viiekordse meistri Vallot Vainula settidega 4:1, vahendab ERR Sport.

17-aastane Valeria Petrova oli väga lähedal mullu võidetud meistritiitli kaitsmisele, kuid suuremate kogemustega Tatjana Tšistjakova suutis pingelise finaali võita 1:3 kaotusseisust 4:3. Kaks viimast setti lõppesid numbritega 13:11 ja 11:9. Juba 15 aastat tagasi esimest korda meistriks tulnud Tšistjakova võitis seega üksikmängus oma 10-nda Eesti meistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles