Ševtšenko: Barcelona on haavatav

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ševtšenko
Andrei Ševtšenko Foto: SCANPIX

Ukraina ründelegend Andrei Ševtšenko usub, et tema pikaaegne koduklubi AC Milan suudab täna jalgpalli Meistrite liigas võõrsil Barcelonaga mängides 2:0 edust kinni hoida, vahendab Soccernet.ee.

«Olen enesekindel, et Milan suudab edasi pääseda, isegi kui 2:0 edu avamängust ei ole piisav, et täiesti kindel olla,» vahendas Goal.com Ševtšenko sõnu Itaalia väljaandele La Gazzetta dello Sport.

«Barcelona on üks maailma tugevamaid meeskondi ja neid ei saa maha kirjutada vaid seetõttu, et nad kaotasid Milanile ja Real Madridile,» lisas ta. «Samas on selge, et nad on haavatavad ning hetkel on neil raske periood. Paljud mängijad ei näita enda parimat mängu ja neil on kaitsega probleeme.»

Barcelona võõrustab Meistrite liiga 1/8-finaali kordusmängus Milani täna õhtul kell 21.45. Itaallaste värava korral peavad katalaanid edasipääsuks lööma juba vähemalt neli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles