Eesti tennisist valiti USAs jälle konverentsi nädala mängijaks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Marksoo.
Marek Marksoo. Foto: Viktor Burkivski

Sel hooajal kolmandat ja kokku viiendat korda valiti Eesti tennisekoondise liige Marek Marksoo, kes õpib Sacramento State’i ülikoolis, USA ülikoolide Big Sky konverentsi nädala mängijaks.

Sealjuures eelmisel korral teenis Marksoo sama au vaid kaks nädalat tagasi, vahendab tennis.ee.

Kuigi Sacramento kaotas eelmisel nädalal neljast matšist kolm, oli Marksoo edukas, sest võitis kõik kolm üksikmängu ja kolmest paarismängust kaks. Kõige kaalukama võidu tulemusega 6:4, 4:6, 12:10 sai Marksoo Ben McLachlani üle, kes asub NCAA edetabelis 24. kohal ning on California ülikoolide mängijate seas seni esimene. Võit Shaun Watersi üle 6:4, 6:4 oli aga selle poolest tähtis, et Marksoo võitis otsustava seitsmenda mängu, mis tõi Sacramentole selle nädala ainsa matšivõidu 4:3 Northern Arizona üle.

Kahjuks vaevab Marksood ka kerge vigastus, mis ei lubanud tal osa võtta pühapäevasest matšist Nevadaga.

Käesoleval hooajal on Marksoo võitnud 12 üksikmängust üheksa ja paarismängus koos Aleksandr Malkoga kümnest mängust kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles