Tore video: tipptreener tegi kallimale otse-eetris abieluettepaneku

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo
Leonardo Foto: SCANPIX

Paris Saint Germaini jalgpalliklubi spordidirektor Leonardo, kes on varem juhendanud peatreenerina nii AC Milani kui ka Milano Internazionalet, tegi otse-eetris oma elukaaslasele abieluettepaneku.

Leonardolt võeti kommentaari täna Nyonis toimunud Meistrite liiga veerandfinaalide loosimise järel, kus PSG sai vastaseks Barcelona. Sky Italia saatejuht Anna Billo, kes on Leonardo elukaaslane, andis sõna talle, küsides: «On sul stuudios olijatele mõni küsimus?»

Leonardo reageeris võimalusele kiirelt: «Anna, kas sa tuleksid mulle naiseks?» Billo, kes kasvatab koos eksjalgpalluriga ühist poega, oli küsimusest ilmselgelt rabatud, kuid Leonardo jätkas stuudiosolijate naeru saatel: «Kas sa tuled mulle naiseks? Pead kohe ütlema. Ma ootan vastust. See pole ju nii raske.»

Viimaks lausus Billo naerdes: «Hea küll… no vaatame.»

Stuudio läks seejärel reklaamipausile, kuid Billo mikrofon jäi sisse ning oli kuulda, kuidas naine lausus: «Ta on täitsa hulluks läinud.»

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles