Suured plaanid: Azarenka räpparist kallim üritab pääseda US Openi turniirile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Redfoo tenniseväljakul.
Räppar Redfoo tenniseväljakul. Foto: SCANPIX

Maailma endise naiste esireketi, hetkel tabelis teist kohta hoidva Viktoria Azarenka räpparist ja muusikust kallim Redfoo on ka ise reketi kätte võtnud ning üritab kvalifikatsiooniturniiride kaudu pääseda aasta viimasele Suure Slämmi turniirile US Openile.

37-aastane Redfoo teeb kaasa oma sünnipärase nime Stefan Gordy all. Ta on registreerinud ennast 18.-23. juulil Salinases toimuvale Põhja-California piirkondlikule kvalifikatsiooniturniirile. «Olen alati unistanud sellest, et saaksin profitennist mängida,» sõnas Redfoo Eurospordile. «Tänu US Openi kvalifikatsioonisüsteemile saan vähemalt võimaluse oma unistuse poole püüelda.»

Gordy, kelle isa Berry Gordy on kuulsa Motowni plaadifirma asutaja,  mängis tennist ka noorena ning on viimastel aastatel pidevalt pealtvaatajana Suure slämmi turniire külastanud. Viimase kümnekonna päeva jooksul on ta elanud Indian Wellsis kaasa Azarenkale, kes pidi aga sealse turniiri enne veerandfinaalkohtumist paistes hüppeliigese tõttu pooleli jätma.

Enne turniiri algust küsiti valgevenelannalt, kas kuulus kallim muudab tema elu raskemaks. «Noh, kohvi joomas on igatahes tõesti keerulisem käia,» vastas Azarenka. «Aga kõigele muule ei pööra ma õigupoolest tähelepanugi. Naudime vaid teineteise seltskonda ja tunneme end mõnusalt. Redfoo – ma isegi ei kasuta seda nime. Kutsun teda lihtsalt Stefaniks.»

Redfoo stiilinäidet tenniseväljakul on võimalik näha allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles