Konstantin Vassiljev sai koduklubi suures võidumängus jala valgeks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (tagaplaanil) Permi Amkari särgis.
Konstantin Vassiljev (tagaplaanil) Permi Amkari särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev sai enne Hollandi ja Andorra valikmängudeks koondisega liitumist koduklubi Permi Amkari eest harjutada penaltilöömise kunsti, aidates meeskonna suure 5:1 võiduni tabeli viimase Vladikavkazi Alania üle.

Amkar asus Venemaa kõrgliiga 21. vooru mängus juba poole tunni möödudes kolmeväravalisse eduseisu, kui korra oli täpne Aleksandr Kolomeitsev ja kaks korda Martin Jakubko. Ogden Vranjes lõi küll 63. minutil ühe värava tagasi, ent lõpuminutitel realiseeris Vassiljev esmalt penalti ja seejärel tegi Maksim Kanunnikov lõppseisuks 5:1. Vassiljev kuulus Permi meeskonna algkoosseisu.

Amkar kerkis võiduga tabelis 11. kohale, neil on nüüd koos 22 punkti. Ühe punktiga jääb maha FK Rostov ja kahega Nižni Novgorodi Volga. Kümnendat kohta on samas raske püüda, sest FK Krasnodar edestab Amkari ühe vähempeetud mängu juures üheksa silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles