Rapla küttis Rakvere Tarvale korraliku sauna, Janar Soo taas platsil

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Pärn.
Andre Pärn. Foto: Margus Ansu

Eesti korvpalli meistriliigas alistas Rapla meeskond kodusaalis üllatavalt kindlalt 73:51 Rakvere Tarva, Pärnu sai aga 77:66 jagu TTÜst.

Teist päeva järjest mänginud Tarvas suutis poolajale minna veel vaid kahepunktilises kaotusseisus, kuid viimase veerandajaga suudeti visata kõigest üheksa punkti Rapla 24 vastu. Võitjate parim oli 21 punktiga vanameister Andre Pärn, Martin Dorbek viskas 19 silma. Illimar Pilk viskas 11 punkti, võttis 10 lauapalli ja andis kuus korvisöötu.

Pärast pikka vigastuspausi tuli taas väljakule ka Janar Soo, kes mängis viis ja pool minutit ning viskas selle ajaga neli punkti ja võttis ühe lauapalli.

Tarva parimana kogus Kaido Saks 15 punkti, Anthony Stewarti arvele jäi 10 silma. Tarvast vedasid taas alt kaugviskeid, neid tabati 17st vaid kaks. Must päev oli ka mängujuhil Reimo Tammel, kes viskas mööda kõik platsilt tehtud 11 viset ning kogus vaid vabavisetest viis punkti. Rakvere poolel ei mänginud kaasa leegionär Juris Umbraško.

Pärnu alistas kodusaalis 77:66 TTÜ, hoides mänguohje alates teisest veerandajast kindlalt enda käes. Taas tegi võimsa partii 24 punkti visanud ja 15 lauapalli võtnud Rain Raadik, Kristjan Kitsing lisas 16 punkti. Augustas Peciukevicius viskas 15 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja andis kuus korvisöötu. TTÜ parim oli 17 punkti ja 8 lauapalliga Erik Keedus, Andrew Arnold lisas 15 punkti ja 9 lauapalli.

Tarvas jätkab 19 võidu ja kaheksa kaotusega tabelis kolmandal kohal, TTÜ jätkab 13 võidu ja 13 kaotusega neljandana. Rapla on kuuendana kogunud 12 võitu ja 17 kaotust ning on tabelis kuues Neid edestab võiduprotsendilt napilt Pärnu, kellel on küll 11 võitu ja 15 kaotust, kuid kolm mängu vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles