Valga sai Hito üle kindla võidu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula
Heiko Rannula Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna kohtusid Jõhvis korvpalli meistriliiga raames omavahel Korvpalliklubi HITO ning Valga/Maks & Moorits. Pärast tasavägist esimest veerandaega pani Valga oma paremuse maksma, võites kohtumise 83:51.

«Hea, et võitsime. Meil on ees kaks tähtsat mängu ning kõik kohad on veel lahtised. See võit andis meile täna hea emotsiooni edasi minna,» oli Valga mänedžer Antti Vasar kohtumise resultaadiga rahul.

«Vastastel oli hea viskepäev. Sellise visketabavusega nagu neil oli, ei ole meil midagi vastu panna. Lisaks sellele oli meil täna eriti must päev,» mõtiskles KK HITO peatreener Priit Sternhof. Ta lisas: «Vastaste uus mängujuht (Edi Sinadinovic) harutas meid täiesti lahti ja mängis meid positsioonirünnakul täiesti üle.»

Üleplatsimees oli 28 punkti visanud ja 8 lauapalli korjanud Joonas Järvelainen. Teda toetasid Veljo Vares 19 ning Heiko Rannula 12 silmaga. Hea mängu tegi ka Sinadinovic, kes viskas 6 punkti, andis 14 resultatiivset söötu ning hankis 11 lauapalli, olles lähedal kolmikduublile. HITO poolelt jõudis ainsana kahekohalise arvu punktideni Tõnis Uueküla, kes viskas 11 silma. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles