Ferdinand jääb siiski koondisest kõrvale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand
Rio Ferdinand Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreenerilt Roy Hodgsonilt üle pika aja koondisekutse teeninud Manchester Unitedi keskkaitsja Rio Ferdinand jääb siiski riigi esindamisest kõrvale.

Valikmängudeks San Marino ja Ukrainaga taas koondisekutse teeninud 34-aastase Ferdinandi naasmine oli küll kahtluse all, kuid Unitedi peatreenerilt Sir Alex Fergusonilt antud rohelise tule tagajärjel oli mees koondise treeningutega juba liitumas, vahendab Soccernet.ee.

Pühapäevane kohtumine Roy Hodgsoniga aga andis vastupidise tulemuse, kuigi Inglismaa lootsi sõnul ei ole otsus lõplik. «Olen pettunud, et Rio tulla ei saa, kuid talle planeeritud treeningute ja meditsiiniliste protsesside tõttu ei ole see võimalik,» selgitas Hodgson.

Ka Ferdinand ise oli tagasitõmbumise pärast pettunud ja kinnitas, et soovib endiselt võimalusel kodumaad aidata, kuid peab hetkel tervise huvides ettemääratud programmi järgima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles