Olümpiavõitja loodab tõsieluseriaalis abikaasa leida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte
Ryan Lochte Foto: SCANPIX

Viiekordne ujumise olümpiavõitja ja mitmekordne maailmameister Ryan Lochte loodab tõsieluseriaalis endale abikaasa leida.

Mullu Londoni olümpial viis medalit, neist kaks kõige säravamat võitnud 28-aastane Lochte pole armuelus nii edukas olnud kui basseinis ja seetõttu otsustas ta kasutusele võtta drastilisemad meetmed – nimelt saab Lochtest peaosaline tõsieluseriaalis «Mida Ryan Lochte teeks?», kus ta loodab leida kallima, kellega kunagi ka abielluda, vahendab Metro.

Lochte tunnistas, et tähelepanust tal tegelikult puudust pole. «On inimesi, kes ütlevad, et tahavad minuga abielluda ja lapsi saada, kuigi me pole kunagi kohtunud. See on armas ja samas ka naljakas,» sõnas Lochte. «Selles seriaalis hakkan ma kohtingutel käima ja kas mõnest ka asja saab, selgub juba saate käigus. Tahan leida täiuslikku kaaslast, kellega tahaksin elu lõpuni koos olla. Kuulsusena on raske leida kedagi, keda on võimalik usaldada nii palju, et temaga oma elu jagada.»

Seriaali avaosa läheb USAs eetrisse 21. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles