Video: Norra suusatäht näitas raja ääres naistele paljast meheau

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Hegle Svendseni enesepaljastus.
Emil Hegle Svendseni enesepaljastus. Foto: Ekraanitõmmis videost

Kui on vaja tembutada, siis Norra talisportlased üldjuhul risti ette ei löö. Viimasena hiilgas sellega laskesuusakuulsus Emil Hegle Svendsen, kes demonstreeris viimasel MK-etapil naiste sõidu ajal võistlejatele raja ääres oma paljastatud meheau.

Svendseni sõnul polnud poolalasti raja ääres seismine sugugi mitte spontaanne nali, vaid pikalt kaalutletud plaan. «Kõik algas siis, kui võitsin 2010. aastal MK-sarja. Tookord näitasid naised mulle viimase sõidu ajal raja ääres rindu. Ega ma ei saanud ometi alla jääda,» pajatas Svendsen NRK-le. Et nüüd võitis naiste MK-sarja norralanna Tora Berger, oligi aeg kättemaksuks küps.

Naised sõitsid pühapäeval Hantõ-Manssiiskis 12,5 km ühisstardist sõitu, kui Svendsen plaani teoks tegi. Norralane polnud raja ääres aga sugugi üksi – temaga lõid kampa kaasmaalane Johannes Thingnes Bø ning prantslastest vennad Martin ja Simon Fourcade.

«Tegelikult oli terve meeste koondis asjasse segatud. Esialgu püüdsime end metsa vahele peita, aga see ei õnnestunud. Sattusime Johannesega valele poole rada ja saime aru, et jääme kaamerate ette, aga mõtlesime, et kurat sellega,» selgitas Svendsen edasi.

Otse Saksa telekanali ARD kaamerate vaateväljas püksid maha ajanud norralane oli kindel, et nalja sihtmärk Berger võttis asja huumoriga. «Kui Tora mööda sõitis, siis ta irvitas. Küllap talle meeldis see, mida ta nägi,» pakkus Svendsen.

Berger ise toimunu osas sama jutukas ei olnud. «Mis koondises toimub, jääb omade vahele,» lausus ta, kui temalt aru päriti.

Norra laskesuusaliidu juht Per Arne Botnan ei näinud juhtunus probleemi ning kinnitas, et mingit skandaali sellest ei tõuse. «Kuulsin juba varem, et mingit niisugust kättemaksu plaanitakse. Minu arvates oli tegu igati süütu naljaga,» kommenteeris ta.

Vaata videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles