Tiger Woodsi uus kallim: ta on mu iidol, ka minul on seksisõltuvus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods ja Lindsey Vonn tegid suhte avalikuks mõne päeva eest
Tiger Woods ja Lindsey Vonn tegid suhte avalikuks mõne päeva eest Foto: SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Tiger Woods pälvis mõned aastad tagasi palju meeditähelepanu sellega, kui tunnistas oma seksisõltuvust. Nüüd on USA golfar taas suhtes ja kallimaks on maailmakuulus mäesuusataja Lindsey Vonn.

Ajakirjanikud on välja kaevanud kolm aastat tagasi juhtunud seiga, kus Vonn ühes telesaates Woodsi üle nalja teeb. 2010. aasta alguses olid nii Vonn kui ka Woods suure meediatähelepanu alla – esimene tunnistas pressikonverentsil oma sõltuvust ja teine tegi suuri tegusid olümpiamängudel. Telesaates kujutas Vonn humoorikalt ette ennast Woodsi asemel pihitoolis. «On midagi, mida mitte keegi ei tea minu kohta,» ütles ta vabandaval toonil. «Tiger, sa oled mu iidol, ka minul on seksisõltuvus.»

Vonn leidis, et Woodsi lavastatud vabandus oli pigem naljakas. Eriliselt mõistis naine hukka seda, et pressikonverentsi järel jagasid sõbrad ja lähedased mehele kallistusi ja näitasid oma poolehoidu.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles