Eesti lohelaudur võitis Aasia meistrivõistluste etapi ja tõusis sarja liidriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiin Oja
Kristiin Oja Foto: Erakogu

Tais 13.03 – 17.03 vahemikul toimunud Kiteboard Tour Asia etapil esines edukalt Eesti naislohelaudur Kristiin Oja (Aloha/NKB/ION/Lip), võites tihedas konkurentsis naiste vabastiilis esimese koha. See on eestlannale juba teine kord samal võistlusel esimeseks tulla, olles seda eelnvalt teinud ka 2012 aastal. Teise koha saavutas Estefania Rosa (BRA) ja kolmanda Aya Oshima (JAP).

Sellega on asunud ta ka juhtima kogu sarja üldarvestuses, olles võitnud eelnevalt teise koha sarja esimesel osavõistlusel Indoneesias. Käesoleval aastal on naiste konkurents oluliselt tihenenud, ning võistlustel osaleb meestega samaväärne hulk osavõtjaid.

«Seekord oli meil Tais suhteliselt nõrk tuul, mis tegi võistluse natuke raskemaks kui tavaliselt. Viimasel päeval finaaliks olid tingimused head, mul õnnestus oma heatis osad tugevad trikid ära maanduda, mis mulle võidu tõid. Jäin oma tulemusega väga rahule. Loodan sama hästi jätkata järgmisel etapil Boracayl, Filipiinidel ning tuuri üldvõidu saavutada,» sõnas eestlanna.

Kiteboard Tour Asia viimane otsustav etapp toimub juba märtsi lõpus (26.03-30.03) Filipiinidel, Boracay saarel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles