Eeden alistas tasavägises mängus Võru, Metallil probleeme ei tekkinud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli võrkpallinaiskond.
Viljandi Metalli võrkpallinaiskond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval toimus avamäng mõlemas naiste võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalseerias, kui eduseisu asusid Viljandi Metall ja Tartu Ülikool/Eeden.

Tartus toimunud viiegeimilises põnevuslahingus asus külalisvõistkond Famila/Võru VK geimidega 2:0 eduseisu, kuid kolmes järgnevas geimis jäi omakorda peale Eeden, astudes 3:2 (-22, -18, 19, 22, 11) võiduga esimese sammu finaali suunas. Kertti Külm ja Marili Laas panustasid Tartu naiskonna võitu 20 punkti, Elis Tenis toetas võitjaid 19 punktiga, vahendab volley.ee.

Seejuures oli Laasi kasutegur +17. Võru ridades kogus Margot Pähn üleplatsimängijana 24 punkti, Eliise Hollase arvele kanti 21 punkti. Vastuvõtul Eedenist kindlam olnud Võru jäi vastasele alla rünnakul (37%-41%). Blokis kogus Tartu esindus 12 punkti, Võru sama näitaja oli 9. Serviässade arvestuses jäi 12-10 peale Võru.

Merilin Salben ja Mari-Liis Graumann tõid Metalli 3:0 (19, 15, 9) võidumängus TTÜ üle vastavalt 11 ja 9 punkti, ülikoolinaiskonna resultatiivseim oli 10 punkti kogunud Dorit Heinastu. Mängu lõpptulemust kinnitab ka statistika, milles viljandlannad olid vastasest selgelt üle.

Kolme võiduni peetavate seeriate kordusmängud on kavas laupäeval, 23. märtsil. 5.-6. koha eest heitlevad TLÜ ja Noortekoondis peavad kahe võiduni mängitava seeria avakohtumise 28. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles