Kullamäe: see oli esitus, mida enam kogeda ei tahaks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu Ülikool/Rocki meeskonnal tuli eile suvepealinnas vastu Eesti korvpalliliigas hooaja esimene kaotus, kui skooriga 70:83 jäädi alla KK Pärnule. Neli kaugviset tabanud Justin Ingram oli TÜ/Rocki parim 14 punkti ja nelja korvisööduga.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei suutnud meeskond ületada algusest peale tekkinud ebakõlasid. «Oli näha, et Pärnu tahtis seda võitu rohkem ja meil tekkisid kohe algusest peale suured ebakõlad nii kaitses kui rünnakul. Pärnu dikteeris kohtumist ja kuigi me korraks saime tänu tõhusamale kaitsele vahe väiksemaks, siis võiduks sellest ei piisanud,» võttis Kullamäe mängu kokku. «Palju õnne Pärnule võidu puhul ja meie poolt oli see esitus, mida enam kogeda ei tahaks.»

Pärast viigilist avaveerandaega libisesid väljakuperemehed eest teisel veerandajal, kui sisse tehti üheksapunktiline vahe ning poolajale läksid meeskonnad Pärnu 44:35 eduseisus.

Tartlased ei saanud oma mängumootorit korralikult tööle ka teisel poolajal ja nii oli kolmanda veerandaja järel seis Rocki poolt vaadatuna 51:63 ja mängu lõpuks näitas tabloo hooaja esimese meistriliiga kaotuse skoori 70:83.

Justin Ingram kogus 22 mänguminutiga 14 punkti ja andis neli korvisöötu. Egidijus Dimsa arvele jäi 13 punkti ja kaheksa lauapalli ning Timo Eichfuss viskas 10 punkti ja võttis viis lauapalli.

Leedukas Osvalda Matulionis oli Pärnu särgis enim skoorinud mees 22 punkti ja kaheksa lauapalliga. Rain Raadik kogus kaksikduubli 20 punkti ja 13 lauapalliga. Pärnu teine leedukas Augustas Peciukevicius panustas võitu 19 punkti ja viis korvisöötu ning Kristjan Kitsing viskas 10 punkti.

TÜ/Rock juhib hoolimata topeltkaotusest meistriliiga turniiritabelit 26 võidu ja kahe kaotusega. Tallinna BC Kalev/Cramo on teisel kohal 22 võidu ja nelja kaotusega.

Turniiritabeli esimene ots saab paika järgmisel nädalal, kui TÜ/Rock kohtub kolmapäeval, 27. märtsil kell 19.00 võõrsil BC Kalev/Cramoga ning laupäeval, 30. märtsil kell 17.00 samuti võõrsil Rakvere Tarvaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles